Skip to main content Skip to search

Over ons

Het grote voordeel van een administratie buiten deur

Met-In Administratie geeft haar (startende) ondernemers de benodigde aandacht en begeleiding om de administratie zo goed en efficiënt mogelijk te verwerken.

Wij zijn een administratie- belastingadvieskantoor waar u voor al uw vragen binnen kunt komen. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfsadministratieve wereld zijn wij bereid om u advies te geven en u te helpen om de juiste keuze te maken.

Met onze klanten gaan wij op een persoonlijke manier om, dus als u bij ons binnen komt trekt u geen nummertje maar u hebt gelijk een naam. Wij zijn er voornamelijk voor, om uw financiële en fiscale positie veilig te stellen en als nodig te verbeteren.

Oplossen van beslastingproblemen

Naheffingsaanslagen, verschillen van mening met de inspecteur, bezwaarschriften en voorbereiding op beroepsprocedures.

Allemaal onderdelen van ons werk. Los uw belastingprobleem op, door het ons voor te leggen. In bijna alle gevallen zijn de voordelen, die wij behalen aanzienlijk hoger, dan onze kostennota. Daarmee optimaliseren wij uw bedrijfsresultaat aanzienlijk.

Wacht bij fiscale problemen niet. Kom onmiddelijk in actie, zodra u afwijkende activiteit van de belastingdienst constateert.